Webcap - Hjerta

Webcap - det molnbaserade förmedlarsystemet

Sedan 2009 har våra användare dragit nytta av fördelarna med ett snabbt och enkelt system som samlar allt du behöver på ett ställe och som inte är i vägen utan låter dig sköta ditt jobb. Webcap’s kombination av lättillgänglig information och många funktioner på ett och samma ställe gör din arbetsvardag enklare och stärker dig som försäkringsförmedlare. 

Kom åt det var du än är

Webcap lagrar allt du gör i molnet. Du kommer åt all information när som helst och var du än är. Det gör därför inget om du glömmer portföljen hemma eller om datorn kraschar – all information finns ändå där inom en armlängds avstånd. Du kommer alltid åt Webcap från vilken dator som helst.

Bra överblick

Webcap gör det lätt för dig genom att kommunicera med andra system och samla allt du behöver på ett och samma ställe. Mycket sköter Webcap automatiskt, som till exempel uppdateringar av försäkringsinformation eller information om strukturerade produkter. Sedan kan du själv enkelt importera övrig kund- och produktinformation.

Smidig kundhantering

Webcap har ett omfattande kund- hanteringssystem som snabbt ger dig överblick över dina kunders information. Det är enkelt att importera en kund och att ta in löneuppgifter från olika lönesystem. Dokument du laddar upp eller ärenden du skapar hittar du på en arkivsida knuten till kunden.

Smarta analyser

Webcap ger dig ett stort utbud av lättanvända analysverktyg. Jobba med allt ifrån kompletteringsberäkningar till pensions- och innehavsanalyser – i samma system.

En helhet som lyfter

Smidig kundhantering, smart analys och bättre överblick skapar en helhet som gör det lättare för dig att göra ditt jobb. Tack vare att Webcap är molnbaserat kommer du också åt det när som helst och var som helst. Vi ser helt enkelt till att inget står i vägen för att du ska kunna göra affärer för och med dina kunder.