Logga in

Låt oss berätta mer om fördelarna med Hjerta

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande. Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Med oss får du mer tid att göra det du är bäst på.

Hjerta består av två koncept och engagemangsnivåer. En del av Hjerta och konceptet där man arbetar och verkar under Hjerta fullt ut. 

Våra rådgivare som verkar under Hjerta fullt ut är samlade under ett gemensamt varumärke men behåller den unika särart som har gjort dem framgångsrika på respektive lokala marknad. Det entreprenörskap som varit deras drivkraft kommer att vara en viktig del i vår gemensamma framgång. Det vill vi inte ändra på.

Fördelarna med att verka som Hjertabolag:

 • Hjerta blir ditt naturliga varumärke. Nära, Moderna och Engagerade är våra kärnvärden.
 • Branding material mot kunder och för kontor.
 • Starka och moderna system som säkerställer att er affär alltid är compliant.
 • En gemensam plattform med WebCap som CRM-system.
 • En modern Premiecentral som ger många fördelar för dina kunder.
 • Hjertas VP-bolag som är fullt Mifid 2 anpassat för framtidens kunderbjudande.
 • En Gruppförsäkringsplattform som erbjuder moderna och innovativa produkter.
 • Upphandlade SAK-försäkringar för både stora som små företag.
 • En organisation med stora resurser.
 • Gemensam webb under Hjertas domän.
 • Gemensam kommunikation med Hjertas varumärke. 

Hjerta är resursstarkt med en större central organisation inom bland annat compliance, marknadsföring och affärsutveckling. Vi har muskler när det gäller att ta fram nya finansiella produkter och digitala rådgivningslösningar.

Vi har en premiecentral samt ett eget värdepappersbolag som skapar utmärkta möjligheter att erbjuda våra kunder attraktiva lösningar för sådant som tjänstepension och kapitalförvaltning.

Vi ger också våra rådgivare de verktyg som de behöver för att kommunicera med sina kunder, dokumentera sin rådgivning och öka tryggheten i att de följer det omfattande regelverk som reglerar vår verksamhet.

Vår målsättning är att Hjerta ska vara och förstärka sin roll som en av de tre största aktörerna på den svenska marknaden för rådgivning, förmedling och kapitalförvaltning utanför storbankerna. Hjertas ständiga utveckling är nödvändig för att vi ska nå vårt mål. Den är också nödvändig för att vi ska kunna möta de behov och krav som framtidens kunder ställer på oss.

Vi vill ligga steget före och samarbetar för att kunna erbjuda marknadens bästa rådgivning och marknadens mest innovativa lösningar.

Bli Hjerta du med, och få mer tid till det du är bäst på.


Har du funderingar så svarar vi gärna på dina frågor.
Kamilla Rubino: kamilla.rubino@hjerta.se
Mattias Sommar: mattias.sommar@hjerta.se

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy