Om Hjerta - Hjerta

Om Hjerta

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande. Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation. Idag finns vi på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

Så vill vi betyda mer för fler

Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Verksamheten har bedrivits sedan slutet av 2008 (Nordic Brokers Association) och sedan sommaren 2009 under nuvarande varumärke.

Hjerta – nära till framtiden 

Hjerta finns där våra kunder bor och den som har frågor kan snabbt komma förbi kontoret på väg hem från jobbet. Hjertas framgång är baserad på nära och långvariga relationer med djupa rötter på orter över hela Sverige. Men för att hänga med och fortsätta utvecklas har alla varit tvungna att höja blicken och samarbeta. Tillsammans kan Hjerta vässa rådgivarnas förmåga, skaffa kunskaper och utblick över det enorma utbudet, vässa de digitala verktygen (av många uppfattat som de bästa i branschen) och använda vår gemensamma tyngd för att förhandla fram rätt produkt till rätt pris för våra kunder.
Vi är nära, lyhörda, trygga, flexibla och ärliga värdeskapare.