Villkor & Policy - Hjerta

Försäkringsvillkor grupp & sjukvård

Hjerta erbjuder ett antal olika försäkringslösningar via sina anslutna försäkringsförmedlare. Av miljöskäl har vi valt att samla våra försäkringsvillkor här på vår hemsida. Det finns några olika villkor att välja på nedan och för att du skall hitta just de villkor som gäller för din försäkring får du här lite vägledning:

Har du tecknat Hjertas Gruppförsäkring hittar du villkor för moment Liv-, Olycksfall-, Barn-, Kritisk sjukdom, Avbrottsförsäkring eller Privat Access via Euro Accident nedan i deras villkorsbilaga.

Om du har tecknat Livförsäkring, Sjukkapital-, Sjukförsäkring-, Sjuk & Olycksfall-, Olycksfall- eller Diagnosförsäkring via Länsförsäkringar hittar du villkoren för dessa moment i Länsförsäkringars bilaga nedan.

Om du har tecknat en Seniorolycksfallsförsäkring via Nordeuropa finner du dina villkor här nedan

Villkor Seniorolycksfallsförsäkring 2019/2020

Om du tecknat ett sparande via Hjerta Framtid och dessutom gjort tillval av Arbetslöshetsförsäkring och/eller Sjukförsäkring hittar du villkor nedan

Dina personuppgifter, dataskydd och integritet

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen, annan tillämplig lagstiftning och myndigheters föreskrifter. Denna information om vår behandling av personuppgifter revideras löpande och alla uppdateringar meddelas på denna webbplats.

https://www.if.se/om-webbplatsen/hantering-av-personuppgifter

För dig som är kund hos Euro Accident

Euro Accident Health & Care Insurance Aktiebolag (”Euro Accident”), är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter vilka kommer behandlas i enlighet med vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning.

Läs mer här

Dina personuppgifter, dataskydd och integritet
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen, annan tillämplig lagstiftning och myndigheters föreskrifter. Denna information om vår behandling av personuppgifter revideras löpande och alla uppdateringar meddelas på denna webbplats.

https://www.lansforsakringar.se/personuppgifter