Logga in

Nära våra kunder


"Vi har i dag samlat alla försäkringar hos Hjerta Kiruna, till exempel företagsförsäkring och sjukvårdsförsäkring. Det känns tryggt att låta Marlen, som känner oss väl, hjälpa oss att hitta de bästa försäkringslösningarna. Utan hennes hjälp hade vi haft svårt att hitta rätt i det stora utbudet av olika försäkringsprodukter. Nu vet vi att om det oförutsedda händer har vi ett bra skydd för både oss själva, företaget och våra anställda".

Johan Andersson, VD Höjdmeter

Läs mer


"Det känns bra att veta att alla anställda inom företaget har samma försäkringsskydd. Jag har ett hundratioprocentligt förtroende för Hjertas förmedlare Marcus Bove. Han har hjälpt mig med mycket bra förvaltningslösningar och har blivit en god vän. Jag kan faktiskt fundera på att pensionera mig, om jag bara kan hitta någon att ta över verksamheten" säger han med ett skratt.

Leif Strandberg, ägare till Muskö rökeri

Läs mer

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy