Logga in

Välkommen till

Hjerta Ängelholm - Lärkgatan 5 A

Din personliga rådgivare nära dig

Vi är ett bolag som ingår i Hjerta, ett av Nordens största rådgivarorganisationer inom försäkring och sparande. Vi som arbetar inom företaget har lång erfarenhet från försäkringsbranschen och har varit verksamma sedan 90-talet. Våra kunder är privatpersoner och mindre ägarledda företag.

Vi brinner för vårt uppdrag och vill förmedla de bästa försäkrings- och placeringslösningarna till våra kunder. Vi är nyfikna av naturen och det bästa vi vet är att skapa nya relationer. 

Vi vill vara din självklara samarbetspartner vid försäkringsfrågor och skräddarsyr alltid försäkringslösningar efter dina behov.
Vi är godkända fond- och försäkringsförmedlare av Finansinspektionen.

Så bidrar vi med mer möjligheter för fler

På en allt mer komplex och svåröverskådlig marknad med många svåra val hjälper vi våra kunder att ta bästa möjliga beslut för ett tryggare och rikare liv.

Hur bidrar vi?

Vi förenar den lokala rådgivarens kundkännedom i det stora bolagets infrastruktur. Tillsammans bidrar vi till en marknad där mångfald och valfrihet skapar grund för bättre och smartare lösningar för flera.

Vad bidrar vi med?

Byggt på engagemang, insikt, professionalitet och nära relationer hjälper vi våra kunder att göra bra och trygga val inom främst försäkringslösningar och kapitalförvaltning. Prata med oss om företagsförsäkring, fastighetsförsäkring, sjukförsäkring, pension, finansiella investeringar, investeringssparkonton och mycket mer.

 

Kontaktuppgifter

Adress:

Svenska Försäkring & Kapital i Hbg AB

Lärkgatan 5 A

262 32 Ängelholm

Visa på karta

Öppettider:

Måndag - torsdag: 9:00–17:00
Fredag: 9:00-14:00

Telefon:

042-400 14 20

Org. nr:

556689-7939

Nyheter

2019-06-13 - Pressmeddelande

Johan Zethraeus ny vd för Hjerta

Styrelsen i Hjerta har utsett Johan Zethraeus till ny vd för Hjerta. Johan kommer närmast från rollen som tillväxtchef inom Söderberg & Partners. Hjertas styrelse vill tacka nuvarande vd Lena Högfeldt hennes fina arbete att ta Hjerta till en ny nivå under en förändringsintensiv period. Framöver kommer fokus att vara tillväxt, där Johans långa erfarenhet av förmedlarbranschen kommer gagna Hjerta.

Läs mer

2019-04-04 - Koncernnyhet

Fyra rådgivningsbolag ansluter till Hjerta

De fyra rådgivningsbolagen Investum AB, Sparbyrån AB, Factum Fond & Försäkring i Mälardalen AB och Skånsk Försäkringsservice AB har anslutit till Hjerta. De kombinerar det mindre företagets möjligheter till nära och personliga rådgivningsmöten med tillgång till Hjertas upphandlade erbjudanden, struktur och kompetens.

Läs mer

2019-01-08 - Pressmeddelande

Hjertarådgivaren Daniel Rock har fått ny utmärkelse av rankingbolaget SharingAlpha

För andra året i rad har SharingAlpha uppmärksammat investeringsrådgivaren Daniel Rock inom Hjerta. Han tillhör de topp-tio procent bästa rådgivarna av några tusen rådgivare i förmågan att välja högpresterande fonder, bland ett urval av några tusen fondförvaltare i världen.

Läs mer

Våra tjänster

RÅDGIVNING

Ta hjälp av våra kunniga och erfarna rådgivare.

Läs mer

KAPITALPLACERING

Vi upphandlar tjänster inom försäkringar och sparande för att täcka dina behov idag och i framtiden.

Läs mer

FÖRETAG

Vi hjälper företag med olika typer av försäkringsskydd utifrån företagets behov.

Läs mer

Våra medarbetare

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson

Rådgivare – Ängelholm

042-4001420

073-268 67 71

Jan Norne

Jan Norne

Rådgivare – Kristianstad

-

073-025 90 46

Carl Stjernswärd

Carl Stjernswärd

Rådgivare – Höllviken

-

070-964 45 00

Erene Andersson

Erene Andersson

Kundrekrytering

-

076-858 99 81

Ola Ekegren

Ola Ekegren

Kundrekrytering

070-920 16 54

072-334 44 09

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast


Kontakt

SVENSKA FÖRSÄKRING & KAPITAL I HBG AB

Lärkgatan 5 A

262 32 Ängelholm

042-400 14 20

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy