Hjerta Ängelholm - Lärkgatan 5 A - Hjerta

Välkommen till

Hjerta Ängelholm – Lärkgatan 5 A

Välkommen!

Svenska Försäkring & Kapital AB arbetar som fond- och försäkringsförmedlare. Våra kunder är privatpersoner och mindre ägarledda företag.

Vi erbjuder handplockade lösningar ur marknadens bästa försäkringar och sparformer. Fortlöpande analyserar vi marknaden, förbättrar vårt urval och finner nya alternativ. Allt för att du som privatperson eller företagare skall få bättre villkor, möjlighet till högre avkastning och lägre premier. Kostnaden för att anlita oss täcks oftast av anvisningsprovision från respektive produktbolag

Vi tar fram förslag och du väljer.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Om oss

Vi som arbetar inom företaget har lång erfarenhet från försäkringsbranschen och har varit verksamma sedan 90-talet. Vår ambition är inte att bli störst på marknaden. Vi tror att våra kunder sätter ett större värde på hög servicegrad, det mervärde vi skapar, långsiktiga relationer, ärlighet och integritet. Därför vågar vi säga vår mening, även om den råkar vara kontroversiell eller strida mot kundens förväntningar.

Vi brinner för vårt uppdrag och vill förmedla de bästa försäkrings- och placeringslösningarna till våra kunder. Vi är nyfikna av naturen och det bästa vi vet är att skapa nya relationer!

Vi är medlemmar och delägare i Hjerta, en ledande organisation för fristående förmedlare. Genom centralt upphandlade lösningar får du som kund fördelar av b.la bättre villkor och lägre premier. Vi är registrerade hos Insuresec och samtliga rådgivare är licensierade enligt de krav på kunskap som är gällande i branschen. Allt för att säkerställa att du som kund skall känna dig trygg i din relation med oss. Vi är medlemmar i SFM, en rikstäckande organisation för försäkringsförmedlare. Finansinspektionen sköter tillsynen där vi också är registrerade och godkända.

Kontaktuppgifter

Adress:

Svenska Försäkring & Kapital i Hbg AB

Lärkgatan 5 A

262 32 Ängelholm

Visa på karta

Öppettider:

Måndag - torsdag: 9:00–17:00
Fredag: 9:00-14:00

Telefon:

+46 732686771

Org. nr:

556689-7939

Nyheter

Våra tjänster

Privat

Privat

Vi analyserar din situation och ger konkreta råd som kan förbättra din privatekonomi och ditt försäkringsskydd.

Läs mer

Företag

Företag

Du som är egen företagare måste se till så att du är rätt försäkrad. Som företagare har du inte samma skyddsnät som om du vore anställd.

Läs mer

Kapitalplacering

Kapitalplacering

Vi analyserar din situation och ger konkreta råd som kan ge dig en bättre privatekonomi. Låt oss vara din hjälpande hand när du skall placera ditt kapital.

Läs mer

Gruppförsäkring

Gruppförsäkring

Tillsammans med flera försäkringsgivare har vi tagit fram prisvärda försäkringslösningar.

Läs mer

Våra medarbetare

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson

Rådgivare – Ängelholm

-

+46 732686771

mikael.karlsson@hjerta.se

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast

  Kontakt

  Svenska Försäkring & Kapital i Hbg AB

  Lärkgatan 5 A

  262 32 Ängelholm

  +46 732686771

  Laddar karta...