Hjerta Stockholm - Sickla Strand 21 - Hjerta

Välkommen till

Hjerta Stockholm – Sickla Strand 21

Vilka är vi?

Vi är ett bolag som ingår i Hjerta, en av Nordens största rådgivarorganisationer inom försäkring och sparande. Vi som är försäkringsförmedlare, Michael Högström och Daniel Ragnegård, har tillsammans nära 50 års erfarenhet och arbetar främst med inriktning på ägarstyrda företag och koncernledningar. In house har vi egen data- och Compliance-kompetens. Antalet kunder håller vi på en rimlig nivå, istället strävar vi efter långvariga relationer med våra kunder. Bättre för alla.

Dina behov på en komplex marknad

Målet för dig kan till exempel vara att förvalta ditt befintliga kapital eller att steg för steg bygga upp en trygg framtid efter arbetslivet och ett fullgott försäkringsskydd om något skulle hända innan dess. Ett annat område vi arbetar med är att hjälpa företag att bygga upp ett kapital i den egna verksamheten.

Marknaden

Sparandemarknaden kan vara både komplex och svåröverskådlig. Placeringsinriktning, försäkring som skyddar ekonomin vid skada eller sjukdom, avvägning mellan högre och lägre risk, etcetera. Sparande och kapital kan placeras på olika sätt, till exempel skilda typer av försäkringsprodukter, i ISK (InvesteringsSparKonto) eller direkt fond/aktiesparande. Vår uppgift är att ge dig ett gott underlag så du kan fatta väl grundade beslut.

Hur kan vi göra det?

Å ena sida är vi små. Varje enskild kund syns och är viktig för oss. Samtidigt – genom Hjertasamarbetet – kan vi erbjuda infrastruktur, sparandeutbud och spetskompetens inom olika områden, minst lika bra som de större kollegorna på marknaden. Att du själv kan logga in för att följa ditt sparande är förstås en självklarhet, samtidigt som vi vet vem du är när du ringer.

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt så bokar vi ett möte. Vi kan hjälpa dig att utveckla ditt kapital, stärka ditt och familjens personliga försäkringsskydd eller arbeta för en ekonomiskt bekymmersfri tid efter arbetslivet.

Vi är bra på detta. Tillsammans kan vi lotsa dig till ökad kunskap och bättre förståelse och därmed till bättre sparande-, försäkrings- och placeringsbeslut.”


Vad är pension?

Ordlista - vad betyder orden?

Kontaktuppgifter

Adress:

Livbojen Finans & Försäkring AB

Sickla Strand 21

131 34 Nacka

Visa på karta

Telefon:

0708 700 474

Org. nr:

556489-9002

Nyheter

Våra tjänster

Rådgivning

Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga och erfarna rådgivare.

Läs mer

Försäkring och pension

Försäkring och pension

Vi ser över dina försäkringar och ditt sparande för att täcka dina behov idag och i framtiden.

Läs mer

Placering

Placering

Beroende på din erfarenhet och den risk du vill ta hjälper vi dig med dina placeringar.

Läs mer

Våra medarbetare

Michael Högström

Michael Högström

VD Nacka

-

0708-700 474

michael.hogstrom@hjerta.se

Johan Högström

Johan Högström

Support Nacka

-

-

johan.hogstrom@hjerta.se

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast

  Kontakt

  Livbojen Finans & Försäkring AB

  Sickla Strand 21

  131 34 Nacka

  0708 700 474

  Laddar karta...