Hjerta Stockholm - Odengatan - Hjerta

Välkommen till

Hjerta Stockholm – Odengatan

Din personliga försäkringsrådgivare

Vi är ett bolag som ingår i Hjerta, ett av Nordens största rådgivarorganisationer inom försäkring och sparande. Vi hjälper dig med allt rörande privatekonomi, företagsekonomi, juridik och försäkringar. Vi utgår från just dina behov som privatperson, företagare eller anställd och hjälper dig med dina ekonomiska beslut och har kunskap om hur dessa kan påverka dina finanser i framtiden. Att hålla koll på försäkringar och finanser kan verka krångligt och svårt. Vi ställer vår erfarenhet och analysförmåga till ditt förfogande och finns med dig varje steg på vägen till rätt sparande. Ta kontakt med oss, så bokar vi ett möte.

Så bidrar vi med mer möjligheter för fler

På en allt mer komplex och svåröverskådlig marknad med många svåra val sätt vi alltid dig som kund i första rummet och hjälper dig att ta bästa möjliga beslut för ett tryggare och rikare liv. Se till att du är rätt försäkrad om det händer något och gör det idag. 

Hur bidrar vi?

Vi förenar den lokala rådgivarens kundkännedom i det stora bolagets infrastruktur. Tillsammans bidrar vi till en marknad där mångfald och valfrihet skapar grund för bättre och smartare lösningar för flera. Nu erbjuder vi dig som kund, att själv logga in och se din pensionssammanställning med dagsfärska siffror.

Vad bidrar vi med?

Byggt på engagemang, insikt, professionalitet, lång erfarenhet från olika banker och försäkringsbolag och nära relationer hjälper vi våra kunder med bästa möjliga råd och trygga val inom främst försäkringslösningar och kapitalförvaltning.

Förköpsinformation

Arbeta hos oss

Kontaktuppgifter

Adress:

Sparbyrån AB

Odengatan 16

114 24 Stockholm

Visa på karta

Telefon:

08-518 366 10

Org. nr:

556943-7824

Nyheter

Våra tjänster

Försäkring och pension

Försäkring och pension

Vi ser över dina försäkringar och ditt sparande för att täcka dina behov idag och i framtiden.

Läs mer

Gruppförsäkring

Gruppförsäkring

Tillsammans med flera försäkringsgivare har vi tagit fram prisvärda försäkringslösningar.

Läs mer

Sparande

Sparande

Vi hjälper dig med ditt sparande och dina placeringar utifrån den risk du är villig att ta samt den placeringshorisont du har.

Läs mer

Rådgivning

Rådgivning

Vi hjälper dig att planera ditt sparande utifrån flera viktiga aspekter så som spartid, risknivå, familjesituation, erfarenhet och kunskap.

Läs mer

Våra medarbetare

Joakim Qvist

Joakim Qvist

VD och Rådgivare

-

070-146 08 04

joakim.qvist@hjerta.se

Tobias Öberg

Tobias Öberg

Rådgivare

-

070-146 08 05

tobias.oberg@hjerta.se

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast

  Kontakt

  Sparbyrån AB

  Odengatan 16

  114 24 Stockholm

  08-518 366 10

  Laddar karta...