Företagsförsäkringar - Hjerta

Företagsförsäkringar

foretagsforsakringar

Vad gör du om du får avbrott i din verksamhet? Har du en försäkring som är anpassad för avbrott i verksamheten?
Hjertas erfarna och kunniga rådgivare kan förklara vilka försäkringar du har behov av och hur de fungerar för ditt företag. De erbjuder upphandlade sakförsäkringar just för ditt företag och  verksamhet. 

Vi arbetar nära dig som kund

Vi vet hur mycket det finns att tänka på när man driver företag. Många av våra förmedlare är själva egenföretagare. Vi tror att det gör oss lite bättre på att förstå era unika behov och utmaningar. Våra förmedlare finns på cirka 55 orter runt om i landet. Ni får med andra ord en lokal partner – nära dig – som hjälper dig med era försäkringar.

Vi är engagerade i våra kunder

Vår framgång bygger på att vi lyckas skapa trygghet och ett rikare liv för våra kunder. Långsiktiga engagemang och löpande rådgivning är viktiga ingredienser i vårt erbjudande, samt vår strävan till kontinuerlig förbättring. Vi tror och hoppas det ger oss nöjda kunder.

Vi är förberedda

Vi på Hjerta har förberett oss för att kunna erbjuda dig det bästa alternativet utifrån din situation och ditt företags verksamhet. Förberedelserna innebär bland annat att vi har upphandlat ett antal försäkringslösningar i förskott för att kunna ta fram det bästa som respektive försäkringsbolag kan erbjuda i form av villkor och priser. Hjerta arbetar fristående från försäkringsbolagen och köper dina försäkringar på uppdrag av dig. 
 

Hjertas rådgivare är kunniga och erfarna – Det gör skillnad

När du väljer Hjerta kan du vara säker på att du får professionell hjälp och blir väl omhändertagen. Kunskap och erfarenhet är viktiga saker i alla ära, men minst lika viktigt är att kunna förklara vilka försäkringar du har behov av och hur de fungerar för ditt företag – så du begriper och förstår.

Vad är dina behov

Varje företag är unikt med unika försäkringsbehov. Det skiljer mycket mellan en målerifirma med tolv anställda i Borås och ett yoga-center med fyra anställda i Östersund. Förmedlarna som ingår i Hjerta är experter på att välja rätt bland ett stort antal lösningar och att hitta den mest fördelaktiga för just ditt företag och dina behov.