Teckna Livförsäkring

Dina behov är unika

En livförsäkring är framförallt en trygghet för dina närstående och ett sätt för dig att ta ansvar och visa att du bryr dig.

Livförsäkring

En livförsäkring är framförallt en trygghet för dina närstående och ett sätt för dig att ta ansvar och visa att du bryr dig.

  • Skulle du mot förmodan gå bort i förtid kan en livförsäkring ge dina efterlevande ett ekonomiskt andrum för att planera framtiden för familjen. De får ett engångsbelopp som är helt skattefritt. Dessutom innehåller livförsäkringen ett barnskydd.
  • Du kan teckna upp till 12 BB utan krånglig hälsa, här krävs endast full arbetsförhet.
  • Du väljer själv vem som skall få utfallande belopp. Bestämmer du inget annat, betalas beloppet i första hand ut till make, sambo eller om de inte finns till arvingar.

Sjukvårdsförsäkring

Med våra sjukvårdsförsäkringar får du rådgivning, behandling och operation i privat regi utan långa väntetider. Du får hjälp när du behöver den och utan att vara borta från arbetet längre än nödvändigt vilket även leder till mindre inkomstförlust.

Försäkringen tecknar du utan krånglig hälsoförklaring, det krävs bara att du är fullt arbetsför och ger dig bland annat:

  • Garantitid på 7 dagar till privat specialistvård
  • Förebyggande vård som t ex sjukgymnastik, naprapat, kiropraktor mm
  • Psykolog och Psykoterapeut
  • Specialistvård och operation hos privata läkare vid behov
  • Rehabilitering efter operation

Trygga försäkringar till ett Varsamt pris​

Att verkligen förstå sina försäkringar tror vi ger en extra dimension av lugn och ro, därför vill vi prata med våra kunder över telefonen. ​ I en tid då den personliga servicen byts ut mot digitaliserade självbetjäningstjänster så ger vi dig ett personligare bemötande och riktig rådgivning över telefon med svar inom 60 sekunder.​ Hos oss tecknar du med fördel försäkring för personbil, villa/hem, ATV, husbil, husvagn, moped, mopedbil, båt, vattenskoter, snöskoter, djur.​ Ring oss på 0911-210 500 eller boka smidigt ett möte med oss på en tid som passar dig på knappen nedan.​

Specialistvård vid allvarliga sjukdomar

Spela videoklipp

Om du råkar ut för en allvarlig sjukdom typ Cancer kan det vara skönt att få möjlighet till ytterligare bedömning av diagnosen, s.k ”second opinion” och även möjligheten att få välja att få vård av privata specialister på just din sjukdom i ett annat land.

Nu finns möjlighet att teckna en sådan försäkring digitalt för dig själv eller hela familjen.

Alla våra produktområden

Sjukvårdsförsäkring

Med en sjukvårdsförsäkring får du rådgivning, behandling och operation i privat regi utan långa väntetider. Du får hjälp när du behöver den och utan att vara borta från arbetet längre än nödvändigt. Det finns flera varianter och självrisknivåer att välja på, du väljer själv beroende på din situation, om den är privat eller om du vill använda den på ditt företag.

Jag vill teckna

Livförsäkring

En livförsäkring lindrar de ekonomiska följderna för dina närstående om du skulle avlida. Ett skattefritt engångsbelopp utbetalas till den du valt som förmånstagare. Försäkringen kan användas såväl för dina familjemedlemmar som för dina eventuella kompanjoner i ditt företag. Det finns flera olika typer att välja på, du anpassar efter just dina behov och önskemål.

Jag vill teckna

Trygghetsförsäkring vid sjukdom

Om du blir allvarligt sjuk är det tryggt att ha en försäkring som täcker inkomstbortfall och/eller utbetalar ett engångsbelopp. Med våra försäkringar kan du få en ersättning för inkomstbortfall på upp till 36 månader, du kan även få en engångsutbetalning vid diagnos av allvarlig sjukdom. Du kan teckna en av dessa försäkringar eller båda.

Jag vill teckna

Olycksfallsförsäkring

Att plötsligt drabbas av ett olycksfall eller sjukdom kan förändra livsvillkoren dramatiskt. Du kan välja en försäkring som gäller vid såväl sjukdom som olycksfall eller en försäkring som enbart gäller vid olycksfall. Du väljer beroende av ditt behov och i båda alternativen finns det ekonomisk ersättning vid såväl invaliditet som för merkostnader när skadan/sjukdomen inträffar. Försäkringarna gäller dygnet runt, både under arbetstid och fritid.

Jag vill teckna

Barnförsäkring

En Barn- och Ungdomsförsäkring kan göra skillnad för både barn och föräldrar när vardagslivet plötsligt förändras efter ett olycksfall eller en sjukdom. Även om ditt barn är försäkrat av förskolan eller skolan så gäller skolförsäkringarna inte för sjukdom. I många fall gäller de inte heller om något händer utanför skoltiden. Försäkringen gäller dygnet runt och kan ge invaliditetsersättning både vid olycksfall och sjukdom.

Jag vill teckna

Specialistvård vid allvarliga sjukdomar

Om du råkar ut för en allvarlig sjukdom typ Cancer kan det vara skönt att få möjlighet till ytterligare bedömning av diagnosen, s.k ”second opinion” och även möjligheten att få välja att få vård av privata specialister på just din sjukdom i ett annat land. Nu finns möjlighet att teckna en sådan försäkring digitalt för dig själv eller hela familjen.

Jag vill teckna

Försäkring till Varsamt pris

Vi är den passionerade uppstickaren, med ett av Nordens största försäkringsbolag, Gjensidige, som huvudsaklig försäkringsgivare.

Hos oss får du personlig service och alltid svar inom 60 sekunder.
Ring 0500-10 10 10 eller boka nedan.

Boka möte här

Vill du veta mer?

Maila oss så återkommer vi så fort vi kan.

Partners

movestic-logo
seb-logo
skandia-logo
spp-logo
euroaccident-logo
lansforsakringar-logo
danicapension-logo
folksam-logo
protector-logo
if-logo
unika_logo_white.becc4144