Logga in

Försäkringsvillkor grupp & sjukvård

Hjerta erbjuder ett antal olika försäkringslösningar via sina anslutna försäkringsförmedlare. Av miljöskäl har vi valt att samla våra försäkringsvillkor här på vår hemsida. Det finns några olika villkor att välja på nedan och för att du skall hitta just de villkor som gäller för din försäkring får du här lite vägledning:

Har du tecknat Hjertas Gruppförsäkring hittar du villkor för moment Liv-, Olycksfall-, Barn-, Kritisk sjukdom, Avbrottsförsäkring, Sjuk och Arbetslöshetsförsäkring eller Privat Access via Euro Accident nedan i deras villkorsbilaga.

Om du har tecknat Livförsäkring med förtidskapital, Trygghetskapital, Sjukförsäkring eller Olycksfall via If hittar du villkoren för dessa moment i If´s bilaga nedan.

Har du ett Småföretagarpaket hittar du dina villkor under det egna villkoret nedan.

Villkor Hjerta Gruppförsäkring Euro Accident 2017
Villkorsändringar Euro Accident 2017
Villkor Hjerta Gruppförsäkring If 2017
Villkor Småföretagarpaket 2017
Information om Förmånstagarförordnande
Brevbilaga årsförnyelse 2017

Om du har tecknat en Sjukvårdsförsäkring Extra eller Bas via If (separat eller i Småföretagarpaketet) finner du dina villkor här nedan

Villkor If Sjukvårdsförsäkring 2017
Villkor Småföretagarpaket 2015

Om du har tecknat en Seniorolycksfallsförsäkring via Nordeuropa finner du dina villkor här nedan

Villkor Seniorolycksfallsförsäkring 2017

 


Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies