privat

Många av våra privatkunder börjar som företagskunder. I egenskap av företagare eller anställd har de kommit i kontakt med någon av våra 290 förmedlare och då insett fördelen med att ha en personlig relation för alltifrån försäkringslösningar till placering och pension. Det ser vi som ett kvitto på att vi gör rätt.

Med en förmedlare som ingår i Hjerta får du en personlig expert som hjälper dig välja rätt från marknadens hela utbud av försäkringar, pensioner och placeringar. 


Pengarna på banken är inarbetade. Nu är det dags att få dem att arbeta för dig. Förmedlarna som ingår i Hjerta hjälper dig välja rätt bland marknadens bästa värdepapperslösningar. Kontakta din närmaste Hjerta-förmedlare för mer information.   

Din pension kommer från flera olika ställen: allmän pension från staten, tjänstepension från din arbetsgivare och pension från ditt privata pensionssparande. Många upplever att det är krångligt att få en god överblick över sin totala pension. Vi på Hjerta är experter på alla typer av pensionslösningar och hjälper dig välja rätt bland marknadens hela utbud. 

 

 

Hitta din
förmedlare här

Vi finns på över
55 orter i Sverige.

Klicka här

 

 

 Strandvägen 5b, 2tr,

114 51 Stockholm

+46(0)8 450 43 30

Org.nr: 556714-0610

E-post:  

 

 

3628.SFM_centrerad.png

 

204.insuresec_retina.358x.png