Om Hjerta

Hjerta är en av Nordens största förmedlarorganisationer inom försäkring och finansiella tjänster. I dag är vi ca 200 förmedlare på fler än 50 orter runt om i Sverige. Som fristående aktör väljer vi från hela marknadens utbud av försäkringar, pensioner och placeringar. De flesta av våra förmedlare arbetar under egna företagsnamn, men alla är utrustade med Hjerta. Det betyder att marknadens bästa lösningar nu finns hos en personlig förmedlare nära dig. Vi talar lika många dialekter som det finns landskap och tillsammans har vi ett utbud som slår det mesta. 

Hjerta är en relativt ny aktör på den svenska marknaden av försäkringar och finansiella tjänster. 

Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Verksamheten har bedrivits sedan slutet av 2008 (Nordic Brokers Association) och sedan sommaren 2009 under nuvarande varumärke.

Hjerta erbjuder konkurrensfördelarna från en stor organisation till små självständiga förmedlare. I dag är försäkringsförmedlarmarknaden en relativt mogen marknad där de tidigare helt fristående förmedlarna, grupperats i kluster, för att därigenom kunna konkurrera med de större aktörerna på en mer jämlik nivå.
 

Hjerta finns där våra kunder bor och den som har frågor kan snabbt komma förbi kontoret på väg hem från jobbet. Hjertas framgång och överlevnad är baserad på nära och långvariga relationer med djupa rötter på orter över hela Sverige. Men för att hänga med och fortsätta utvecklas har alla varit tvungna att höja blicken och samarbeta. Tillsammans kan Hjerta vässa förmedlarnas förmåga, skaffa kunskaper och utblick över det enorma utbudet, vässa de digitala verktyg (av många uppfattat som de bästa i branschen) och använda vår gemensamma tyngd för att förhandla fram rätt produkt till rätt pris för våra kunder. Vi är nära, lyhörda, trygga, flexibla och ärliga värdeskapare.

 Strandvägen 5b, 2tr,

114 51 Stockholm

+46(0)8 450 43 30

Org.nr: 556714-0610

E-post:  

 

 

3628.SFM_centrerad.png

 

204.insuresec_retina.358x.png