Logga in

Vi hälsar Nobu AB varmt välkomna till Hjerta

På frågan varför Christoffer valde Hjerta i konkurrens med övriga aktörer svarar han - "Känns som det mest kompletta utbudet för fristående mäklare, med bra upphandlingar och kreativa lösningar för kunderna. Samtidigt som man låter mig som mäklare styra min egen verksamhet efter hur jag vill ha det. Ett öppet gränssnitt där man får möjlighet att plocka russinen från kakan helt enkelt”.

Nobu är främst fokuserade på ägarledda bolag och förmögna privatpersoner. Drivs av Christoffer Granberg som senast kommer från Max Matthiessens Umeåkontor, där han ansvarade för den lokala satsningen mot fåmansbolag. Nobu utgår från Umeå men har kunder längs hela Norrlandskusten. 
 
Christoffer har som målsättning att skapa Norrlands bästa helhetskoncept för ägarledda bolag. Fokus ligger på att leverera kvalité snarare än kvantitet. 
 

www.nobu.se

6 september 2017

Nyheter

2018-05-28 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna sponsrar laget som spelar på Sveriges nordligaste gräsplan

Hjerta Kiruna sponsrar fotbollslaget Parkalompolo IK som spelar i division 4. Deras hemmaplan är Palovallen som är Sveriges nordligaste gräsplan, tio mil norr om Pajala i byn med 22 fasta invånare.

Läs mer

2018-05-22 - Koncernnyhet

Hjerta VP har återlämnat tillstånd för försäkringsförmedling

Hjerta Värdepappersservice AB (Hjerta VP) har tidigare bedrivit försäkringsförmedling. Eftersom den verksamheten avslutades i slutet av 2017, har Hjerta VP bett Finansinspektionen att återkalla tillståndet för försäkringsförmedling vilket Finansinspektionen beslutade den 17 maj 2018. Hjerta VP:s övriga verksamhet fortsätter som tidigare.

Läs mer

2018-04-13 - Koncernnyhet

Ett nära möte på Hjertas Assistentdag

Hjertas assistenter träffades under en fullmatad utvecklings- och utbildningsdag i Stockholm den 12 april. Dagen bjöd bland annat på utbildning inom Webcap, Premiecentralen och Compliance där många viktiga ämnen lyftes och diskuterades. Sammanlagt var 30 personer på plats i Folksams lokaler och dagen avslutades med trevligt mingel.

Läs mer

2018-04-11 - Koncernnyhet

Ny premiecentral effektiviserar hanteringen av tjänstepensioner

Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer

2018-04-04 - Koncernnyhet

Jan Fors ansluter till Hjerta

Försäkringsrådgivaren Jan Fors, Försäkring & Placering i Stockholm AB, ansluter till Hjerta och lämnar Säkrasfären efter 7 år. Han har specialiserat sig på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering samt även administration och placering för stiftelser. Från och med april månad ansluter han till Hjerta.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy