Norrfinans söker två nya kollegor till våra kontor i Kiruna och Luleå för att stärka vårt team inom företagsförsäkringar. Vi söker dig som vill vara med och skapa trygghet för företag i Norrbotten.

Som vår nya kollega kommer du arbeta med att hjälpa företag att hitta rätt försäkringslösningar för deras behov. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäkring, men det är inget krav för att söka tjänsten. Det viktigaste är att du är driven, engagerad, noggrann och vill lära dig mer om försäkringar.

Vi på Norrfinans är en proffsig och trevlig arbetsplats där vi sätter kunden i fokus och strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi tror på att jobba hårt, ha roligt och stötta varandra i vårt arbete.

Om du är en person som gillar att arbeta i team, är serviceinriktad och vill utvecklas tillsammans med oss på Norrfinans, så är du välkommen att söka tjänsten som vår nya kollega. Vi ser fram emot din ansökan.

Placering: Kiruna eller Luleå
Startdatum: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare

 
Bli vår nya kollega!

Skicka in CV och personligt brev till Marlen, marlen@norrfinans.se senast 10 juni.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – skicka in din ansökan redan i dag.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Marlen Wolf, VD, 070-245 51 49 eller marlen@norrfinans.se