Logga in

Välkommen till

Hjerta Växjö

Din personliga rådgivare nära dig

Vi är ett bolag med placering i Växjö som ingår i Hjerta, ett av Nordens största rådgivarorganisationer inom försäkring och sparande. Vi hjälper dig med allt rörande privatekonomi, företagsekonomi, juridik och försäkringar. Vi utgår från just dina behov som privatperson, företagare eller anställd och hjälper dig med dina ekonomiska beslut och har kunskap om hur dessa kan påverka dina finanser i framtiden. Att hålla koll på försäkringar och finanser kan verka krångligt och svårt. Vi ställer vår erfarenhet och analysförmåga till ditt förfogande och finns med dig varje steg på vägen till rätt sparande.Ta kontakt med oss, så bokar vi ett möte.

Så bidrar vi med mer möjligheter för fler

På en allt mer komplex och svåröverskådlig marknad med många svåra val sätt vi alltid dig som kund i första rummet och hjälper dig att ta bästa möjliga beslut för ett tryggare och rikare liv. Se till att du är rätt försäkrad om det händer något och gör det idag. 

Hur bidrar vi?

Vi förenar den lokala rådgivarens kundkännedom i det stora bolagets infrastruktur. Tillsammans bidrar vi till en marknad där mångfald och valfrihet skapar grund för bättre och smartare lösningar för flera. Nu erbjuder vi dig som kund, att själv logga in och se din pensionssammanställning med dagsfärska siffror.

Vad bidrar vi med?

Byggt på engagemang, insikt, professionalitet, lång erfarenhet från olika banker och försäkringsbolag och nära relationer hjälper vi våra kunder med bästa möjliga råd och trygga val inom främst försäkringslösningar och kapitalförvaltning.

Kontaktuppgifter

Adress:

Elta Finans & Försäkring AB

Kungsgatan 13 B

352 33 Växjö

Visa på karta

Telefon:

0470-53 24 40

Org. nr:

556365-2626

Nyheter

2019-06-13 - Pressmeddelande

Johan Zethraeus ny vd för Hjerta

Styrelsen i Hjerta har utsett Johan Zethraeus till ny vd för Hjerta. Johan kommer närmast från rollen som tillväxtchef inom Söderberg & Partners. Hjertas styrelse vill tacka nuvarande vd Lena Högfeldt hennes fina arbete att ta Hjerta till en ny nivå under en förändringsintensiv period. Framöver kommer fokus att vara tillväxt, där Johans långa erfarenhet av förmedlarbranschen kommer gagna Hjerta.

Läs mer

2019-04-04 - Koncernnyhet

Fyra rådgivningsbolag ansluter till Hjerta

De fyra rådgivningsbolagen Investum AB, Sparbyrån AB, Factum Fond & Försäkring i Mälardalen AB och Skånsk Försäkringsservice AB har anslutit till Hjerta. De kombinerar det mindre företagets möjligheter till nära och personliga rådgivningsmöten med tillgång till Hjertas upphandlade erbjudanden, struktur och kompetens.

Läs mer

2019-01-08 - Pressmeddelande

Hjertarådgivaren Daniel Rock har fått ny utmärkelse av rankingbolaget SharingAlpha

För andra året i rad har SharingAlpha uppmärksammat investeringsrådgivaren Daniel Rock inom Hjerta. Han tillhör de topp-tio procent bästa rådgivarna av några tusen rådgivare i förmågan att välja högpresterande fonder, bland ett urval av några tusen fondförvaltare i världen.

Läs mer

Våra medarbetare

Johnny Spijk

Johnny Spijk

Försäkringsmäklare

Växjö

0470-53 24 40

0705-34 66 88

 Johan Spijk

Johan Spijk

Försäkringsförmedlare

Växjö

0470-53 24 40

0702-03 33 56

Anneli Hult

Anneli Hult

Assistent

Växjö

-

-

Våra tjänster

RÅDGIVNING

Ta hjälp av vår kunniga och erfarna rådgivare.

Läs mer

FÖRSÄKRING OCH PENSION

Vi arbetar professionellt med liv- och kapitalförsäkringar mot såväl företag som privatpersoner. Vi utgår alltid från en analys utifrån den enskilde individens önskemål och riskbehov samt placeringshorisont.

Läs mer

PLACERING

Beroende på din erfarenhet och den risk du vill ta hjälper vi dig med dina placeringar.

Läs mer

WEBCAP

Via Webcap har du som kund tillgång till din individuellt upprättade försäkringsanalys direkt på nätet, där vi tillhandahåller färska uppgifter för företagets löneadministratör och/eller dig och din familj.

Logga in

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast


Kontakt

ELTA FINANS & FÖRSÄKRING AB

Kungsgatan 13 B

352 33 Växjö

0470-53 24 40

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy