Logga in

Hjertarådgivare rankas nr 1 bland 500 investeringsrådgivare i Europa

Investeringsrådgivare Daniel Rock på Europeiska Försäkringsmäklarna, ett bolag inom Hjerta, rankas nummer 1 bland över 500 professionella investeringsrådgivare i Europa.

Rankingen av Daniel Rock har uppmärksammats internationellt där han omnämns i en artikel den 26 april i den spanska, portugisiska och italienska finanstidningen Funds People där han av SharingAlpha, ett bolag inom Wealth-Tech som klassificerar investeringsrådgivare, har utsetts till den bäste finansiella rådgivaren i Europa.

– Vi är stolta att ha Daniel Rock som högt rankad investeringsrådgivare inom Hjerta, säger Robert Edberg, vd på Hjerta.

Han rankas nummer 1 bland över 500 professionella rådgivare från 32 länder då han har prickat de 15 vinnande fondförvaltarna under 2017 bland fler än 100 000 fonder av SharingAlpha, som är ett bolag som klassificerar investeringsrådgivare utifrån ett kvalitativt utfall.

– Min drivkraft och den främsta nyttan med rådgivning är att hitta rätt placeringar utifrån mina kunders behov. Det vinnande konceptet är att jag har arbetat oerhört disciplinerat och lagt ned hårt arbete på att hitta de bästa, s.k. femstjärniga förvaltarna, säger Daniel Rock.

 

För mer information kontakta:

Robert Edberg, vd Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se

Daniel Rock
Europeiska Försäkringsmäklarna - Hjerta
Mobil: 070-545 81 55
E-post: daniel.rock@hjerta.se

15 september 2017

Nyheter

2019-04-04 - Koncernnyhet

Fyra rådgivningsbolag ansluter till Hjerta

De fyra rådgivningsbolagen Investum AB, Sparbyrån AB, Factum Fond & Försäkring i Mälardalen AB och Skånsk Försäkringsservice AB har anslutit till Hjerta. De kombinerar det mindre företagets möjligheter till nära och personliga rådgivningsmöten med tillgång till Hjertas upphandlade erbjudanden, struktur och kompetens.

Läs mer

2018-09-17 - Koncernnyhet

Tidningen Hjerta nr 2 2018

Möt äventyrerskan Renata Chlumska som siktar mot nya äventyr i rymden efter att ha paddlat runt en hel kontinent och bestigit de högsta bergen i varje världsdel. I höstnumret av Tidningen Hjerta får du också träffa Dalarna-företaget Färskvarukompaniet, vars grundare anser att de mjuka värdena är viktigt för ett framgångsrikt företag. Det och mycket mer hittar du i tidningen. Trevlig läsning!

Läs mer

2018-05-28 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna sponsrar laget som spelar på Sveriges nordligaste gräsplan

Hjerta Kiruna sponsrar fotbollslaget Parkalompolo IK som spelar i division 4. Deras hemmaplan är Palovallen som är Sveriges nordligaste gräsplan, tio mil norr om Pajala i byn med 22 fasta invånare.

Läs mer

2018-05-22 - Koncernnyhet

Hjerta VP har återlämnat tillstånd för försäkringsförmedling

Hjerta Värdepappersservice AB (Hjerta VP) har tidigare bedrivit försäkringsförmedling. Eftersom den verksamheten avslutades i slutet av 2017, har Hjerta VP bett Finansinspektionen att återkalla tillståndet för försäkringsförmedling vilket Finansinspektionen beslutade den 17 maj 2018. Hjerta VP:s övriga verksamhet fortsätter som tidigare.

Läs mer

2018-04-13 - Koncernnyhet

Ett nära möte på Hjertas Assistentdag

Hjertas assistenter träffades under en fullmatad utvecklings- och utbildningsdag i Stockholm den 12 april. Dagen bjöd bland annat på utbildning inom Webcap, Premiecentralen och Compliance där många viktiga ämnen lyftes och diskuterades. Sammanlagt var 30 personer på plats i Folksams lokaler och dagen avslutades med trevligt mingel.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy