Logga in

Hjertarådgivare rankas nr 1 bland 500 investeringsrådgivare i Europa

Investeringsrådgivare Daniel Rock på Europeiska Försäkringsmäklarna, ett bolag inom Hjerta, rankas nummer 1 bland över 500 professionella investeringsrådgivare i Europa.

Rankingen av Daniel Rock har uppmärksammats internationellt där han omnämns i en artikel den 26 april i den spanska, portugisiska och italienska finanstidningen Funds People där han av SharingAlpha, ett bolag inom Wealth-Tech som klassificerar investeringsrådgivare, har utsetts till den bäste finansiella rådgivaren i Europa.

– Vi är stolta att ha Daniel Rock som högt rankad investeringsrådgivare inom Hjerta, säger Robert Edberg, vd på Hjerta.

Han rankas nummer 1 bland över 500 professionella rådgivare från 32 länder då han har prickat de 15 vinnande fondförvaltarna under 2017 bland fler än 100 000 fonder av SharingAlpha, som är ett bolag som klassificerar investeringsrådgivare utifrån ett kvalitativt utfall.

– Min drivkraft och den främsta nyttan med rådgivning är att hitta rätt placeringar utifrån mina kunders behov. Det vinnande konceptet är att jag har arbetat oerhört disciplinerat och lagt ned hårt arbete på att hitta de bästa, s.k. femstjärniga förvaltarna, säger Daniel Rock.

 

För mer information kontakta:

Robert Edberg, vd Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se

Daniel Rock
Europeiska Försäkringsmäklarna - Hjerta
Mobil: 070-545 81 55
E-post: daniel.rock@hjerta.se

15 september 2017

Nyheter

2018-05-28 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna sponsrar laget som spelar på Sveriges nordligaste gräsplan

Hjerta Kiruna sponsrar fotbollslaget Parkalompolo IK som spelar i division 4. Deras hemmaplan är Palovallen som är Sveriges nordligaste gräsplan, tio mil norr om Pajala i byn med 22 fasta invånare.

Läs mer

2018-05-22 - Koncernnyhet

Hjerta VP har återlämnat tillstånd för försäkringsförmedling

Hjerta Värdepappersservice AB (Hjerta VP) har tidigare bedrivit försäkringsförmedling. Eftersom den verksamheten avslutades i slutet av 2017, har Hjerta VP bett Finansinspektionen att återkalla tillståndet för försäkringsförmedling vilket Finansinspektionen beslutade den 17 maj 2018. Hjerta VP:s övriga verksamhet fortsätter som tidigare.

Läs mer

2018-04-13 - Koncernnyhet

Ett nära möte på Hjertas Assistentdag

Hjertas assistenter träffades under en fullmatad utvecklings- och utbildningsdag i Stockholm den 12 april. Dagen bjöd bland annat på utbildning inom Webcap, Premiecentralen och Compliance där många viktiga ämnen lyftes och diskuterades. Sammanlagt var 30 personer på plats i Folksams lokaler och dagen avslutades med trevligt mingel.

Läs mer

2018-04-11 - Koncernnyhet

Ny premiecentral effektiviserar hanteringen av tjänstepensioner

Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer

2018-04-04 - Koncernnyhet

Jan Fors ansluter till Hjerta

Försäkringsrådgivaren Jan Fors, Försäkring & Placering i Stockholm AB, ansluter till Hjerta och lämnar Säkrasfären efter 7 år. Han har specialiserat sig på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering samt även administration och placering för stiftelser. Från och med april månad ansluter han till Hjerta.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy