Logga in

Välkommen till

Hjerta Stockholm - Nybrogatan 6

Din personliga investeringsrådgivare i utlandet

Vi är ett bolag som ingår i Hjerta, ett av Nordens största rådgivarorganisationer inom försäkring och sparande. Allt fler svenskar flyttar utomlands eller har ett utlandsboende i kombination med ett svenskt boende. Att vara utlandssvensk idag ställer särskilt höga krav på kunskaper inom juridik och skatter. Vi har spetskompetens inom skatt, juridik, försäkring och finansiell rådgivning i såväl Sverige som i utlandet.

Vi hjälper även utlandssvenskar att planera sin hemflytt för att slippa onödiga skattekonsekvenser, särskilt svenskar med depåer utomlands. Dessutom hjälper vi svenskar med förmögenhetsplanering för att få högsta möjliga avkastning på placerat kapital.

Ta del av Hjertas artikelannons i Dagens PS som är aktuell just nu under maj 2018. Jag är intervjuad och med i artikeln.

http://www.dagensps.se/partner/radgivningsforetaget-om-sitt-nya-koncept/

Reseschema och besöksorter 2020

 
  • 9-12/3 Malmö och Göteborg
  • 14-17/5 Nice, Frankrike
  • 17-20/5 Cascais, Portugal
 

Vi hjälper dig

Vi har 20 års erfarenhet av att hjälpa förmögna privatpersoner med olika slags försäkringar, kapitalplaceringar, kapitalförsäkringar, skattetekniska och juridiska regler i Sverige och i utlandet. Oavsett land, livssituation eller problemställning kan du vara säker på att få professionell hjälp av en svensktalande kapitalförvaltare som skräddarsyr den allra bästa lösningen för dig.

Varför ta hjälp av oss?

På en allt mer komplex och svåröverskådlig marknad med många svåra val sätt vi alltid dig som kund i första rummet och hjälper dig att ta bästa möjliga beslut för ett tryggare och rikare liv.

Hur bidrar vi?

Vi förenar den lokala rådgivarens kundkännedom i det stora bolagets infrastruktur. Tillsammans bidrar vi till en marknad där mångfald och valfrihet skapar grund för bättre och smartare lösningar för flera. 

Vad bidrar vi med?

Byggt på engagemang, insikt, professionalitet, lång erfarenhet från olika banker och försäkringsbolag och nära relationer hjälper vi våra kunder med bästa möjliga råd och trygga val inom främst försäkringslösningar och kapitalförvaltning.

 

Hjertas rådgivare Daniel Rock har även i år fått en fin utmärkelse av rankingbolaget Sharing Alpha:

Kontaktuppgifter

Adress:

Europeiska Investeringsrådgivarna AB

Postadress: Box 5855, 102 40 Stockholm

Besöksadress: Nybrogatan 6, 5 tr, 114 34 Stockholm

Visa på karta

Telefon:

08-546 017 15

Org. nr:

556304-6290

Nyheter

2019-06-13 - Pressmeddelande

Johan Zethraeus ny vd för Hjerta

Styrelsen i Hjerta har utsett Johan Zethraeus till ny vd för Hjerta. Johan kommer närmast från rollen som tillväxtchef inom Söderberg & Partners. Hjertas styrelse vill tacka nuvarande vd Lena Högfeldt hennes fina arbete att ta Hjerta till en ny nivå under en förändringsintensiv period. Framöver kommer fokus att vara tillväxt, där Johans långa erfarenhet av förmedlarbranschen kommer gagna Hjerta.

Läs mer

2019-04-04 - Koncernnyhet

Fyra rådgivningsbolag ansluter till Hjerta

De fyra rådgivningsbolagen Investum AB, Sparbyrån AB, Factum Fond & Försäkring i Mälardalen AB och Skånsk Försäkringsservice AB har anslutit till Hjerta. De kombinerar det mindre företagets möjligheter till nära och personliga rådgivningsmöten med tillgång till Hjertas upphandlade erbjudanden, struktur och kompetens.

Läs mer

2019-01-08 - Pressmeddelande

Hjertarådgivaren Daniel Rock har fått ny utmärkelse av rankingbolaget SharingAlpha

För andra året i rad har SharingAlpha uppmärksammat investeringsrådgivaren Daniel Rock inom Hjerta. Han tillhör de topp-tio procent bästa rådgivarna av några tusen rådgivare i förmågan att välja högpresterande fonder, bland ett urval av några tusen fondförvaltare i världen.

Läs mer
Visa alla nyheter

Kontakta mig

Daniel Rock

Daniel Rock

Investeringsrådgivning

08-546 017 15

070-545 81 55

Vi hjälper utlandssvenska privatpersoner!

Oavsett land, livssituation eller problemställning kan du vara säker på att få professionell hjälp av en svensktalande kapitalförvaltare som skräddarsyr den allra bästa lösningen för dig.

Våra tjänster

RÅDGIVNING

Hos oss får du en helhetssyn på din ekonomi inför en återflytt till Sverige.

Läs mer

FÖRSÄKRING OCH PENSION

Vi ser över dina försäkringar och ditt sparande för att täcka dina behov idag och i framtiden.

Läs mer

SKATTER

Inför en återflytt till Sverige ser vi till att du får hjälp med eventuella skattefrågor.

Läs mer

EUROPA

Vi hjälper dig som utlandssvensk med din planering för att återvända till Sverige.

Läs mer

USA

Vi hjälper dig med en amerikaanpassad försäkring för att behålla kontakten med Sverige.

Läs mer

SVERIGE

Vi är licensierade i Sverige för såväl försäkring och investeringsrådgivning. 

Läs mer

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast


Kontakt

EUROPEISKA INVESTERINGSRÅDGIVARNA AB

Postadress: Box 5855, 102 40 Stockholm

Besöksadress: Nybrogatan 6, 5 tr, 114 34 Stockholm

08-546 017 15

Vi finns också här

Hjerta International - Schweiz

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy