Logga in

Välkommen till

Hjerta Stockholm – Birger Jarlsgatan 2

Din personliga rådgivare nära dig

Hjerta Stockholm Birger Jarlsgatan 2 är ett bolag som ingår i Hjerta, ett av Nordens största rådgivarorganisationer inom försäkring och sparande. Här arbetar Jan Fors som specialiserat sig på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering samt även administration och placering för stiftelser. Som kund har du fördelen att  kunna ta hjälp av din rådgivare för att få en klarhet i hela din unika situation.  

Så bidrar vi med mer möjligheter för fler

På en allt mer komplex och svåröverskådlig marknad med många svåra val sätt vi alltid dig som kund i första rummet och hjälper dig att ta bästa möjliga beslut för ett tryggare och rikare liv.

Hur bidrar vi?

Vi förenar den lokala rådgivarens kundkännedom i det stora bolagets infrastruktur. Tillsammans bidrar vi till en marknad där mångfald och valfrihet skapar grund för bättre och smartare lösningar för flera. 

Vad bidrar vi med?

Byggt på engagemang, insikt, professionalitet, lång erfarenhet från olika banker och försäkringsbolag och nära relationer hjälper vi våra kunder med bästa möjliga råd och trygga val inom främst försäkringslösningar och kapitalförvaltning.

 

Kontaktuppgifter

Adress:

Försäkring & Placering i Stockholm AB

Birger Jarlsgatan 2, plan 5

114 34 Stockholm

Visa på karta

Telefon:

08-505 65 203

Org. nr:

556851-4144

Nyheter

2020-04-27 - Pressmeddelande

Hjerta skapar samarbete med Unika Försäkringar i Sverige AB

Hjerta (Nordic Brokers Association AB) och Unika försäkringar (Unika Försäkringar i Sverige AB) har inlett ett samarbete som möjliggör att Hjertas förmedlare kan erbjuda Unika Specialistvård Global och förstärka Hjertas Gruppförsäkringserbjudande.

Läs mer

2020-03-04 - Pressmeddelande

Hjerta har fått en ny styrelse

Hjerta (Nordic Brokers Association AB) har fått en ny styrelse, genom extrainsatt bolagsstämma den 19 februari. Nya Styrelsen består av 5 styrelsemedlemmar med en bred samlad kompetens inom förmedlarbranschen, pension och försäkring samt investeringsrådgivning.

Läs mer

2019-06-13 - Pressmeddelande

Johan Zethraeus ny vd för Hjerta

Styrelsen i Hjerta har utsett Johan Zethraeus till ny vd för Hjerta. Johan kommer närmast från rollen som tillväxtchef inom Söderberg & Partners. Hjertas styrelse vill tacka nuvarande vd Lena Högfeldt hennes fina arbete att ta Hjerta till en ny nivå under en förändringsintensiv period. Framöver kommer fokus att vara tillväxt, där Johans långa erfarenhet av förmedlarbranschen kommer gagna Hjerta.

Läs mer

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast


Våra medarbetare

Jan Fors

Jan Fors

Förmedlare Liv, Fondförmedlare, Finansiell rådgivare

Stockholm

-

08-505 65 203

Jag hjälper dig

För dig som önskar heltäckande finansiell planering, personlig rådgivning och hjälp att uppnå dina mål.

Våra tjänster

RÅDGIVNING

Ta hjälp av vår kunniga och erfarna rådgivare.

Läs mer

FÖRSÄKRING OCH PENSION

Jag ser över dina försäkringar och ditt sparande för att täcka dina behov idag och i framtiden.

Läs mer

PLACERING

Beroende på din erfarenhet och den risk du vill ta hjälper jag dig med dina placeringar.

Läs mer

Kontakt

FÖRSÄKRING & PLACERING I STOCKHOLM AB

Birger Jarlsgatan 2, plan 5

114 34 Stockholm

08-505 65 203

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy