Logga in

Om oss

Vi förmedlar försäkring & sparande, jämför försäkringsbolag och banker mot varandra. Vi tar fram effektiva sparande- och försäkringslösningar medan du gör det du tycker är roligt.


”Jag vet att många människor tycker att försäkring och placering är något svårt och ångestfyllt som man gärna skjuter upp. Jag valde att bli förmedlare  just för att kunna ge dig som kund den tid och service du behöver. Jag tycker att det är roligt med ekonomisk analys och att hjälpa både dig som privatperson och företagare med att komma fram till det sparande och de försäkringar som är rätt för just dig", säger Rania Sado.
Jag har lång erfarenhet inom Finansbranschen inom försäkring & placering, som förmedlare till Sveriges ledande försäkringsbolag och banker. Jag strävar efter att vara din ekonomiska samarbetspartner och erbjuder erfarenhet och personlig placeringsrådgivning samt behovskalkylering.
 
 
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy