Logga in

Hjerta Kiruna söker en Livadministratör

I rollen som Livadministratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter som löpande förvaltning, skötsel av kunder, fullmaktshantering, och bistå förmedlare genom att förbereda rådgivningsmöten. Du kommer också att medverka vid vissa kundbesök. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra rådgivare, försäkringsbolag och kunderna.


Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, arbetar självständigt och är noggrann och strukturerad. Du har hög etik, och moral samt god organisationsförmåga. Du har ett stort engagemang för administrativa arbetsuppgifter, och utför dem med hög kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med kund samt samarbetspartners är det viktigt med ett trevligt sätt och bemötande. Du ska ha arbetat minst 3 år inom försäkringsbranschen, det är meriterande om du har arbetat på ett försäkringsmäkleri.

Du erbjuds
Är du rätt person för oss, erbjuds du en självständig roll inom ett väletablerat förmedlarhus med marknadens ledande produkter och med mycket gott renommé. Du får fast lön samt möjlighet till bonus. Tjänsten är heltid, och vi sitter i trevliga lokaler.

På Norrfinans Livförsäkringar AB ser vi våra medarbetare som vår värdefullaste tillgång och vill att du ska må bra och trivas hos oss. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och andra förmåner. Självklart omfattas din anställning av tjänstepension och försäkringar mm.

Mejla din ansökan till Ewa Attefors-Palm, ewa.attefors@hjerta.se senast den 15 maj. Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten kontakta Göran Fjällborg, VD på Hjerta Kiruna - Norrfinans Livförsäkringar AB 070-636 22 39.


Hjerta Kiruna – Norrfinans Livförsäkringar AB – bedriver sedan 1991 verksamhet i Norrbotten från våra lokala kontor i Kiruna och Luleå. Vi ingår i Hjerta som är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande. Hjerta har idag är ca 210 rådgivare på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

27 april 2018

Nyheter

2018-05-28 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna sponsrar laget som spelar på Sveriges nordligaste gräsplan

Hjerta Kiruna sponsrar fotbollslaget Parkalompolo IK som spelar i division 4. Deras hemmaplan är Palovallen som är Sveriges nordligaste gräsplan, tio mil norr om Pajala i byn med 22 fasta invånare.

Läs mer

2018-05-22 - Koncernnyhet

Hjerta VP har återlämnat tillstånd för försäkringsförmedling

Hjerta Värdepappersservice AB (Hjerta VP) har tidigare bedrivit försäkringsförmedling. Eftersom den verksamheten avslutades i slutet av 2017, har Hjerta VP bett Finansinspektionen att återkalla tillståndet för försäkringsförmedling vilket Finansinspektionen beslutade den 17 maj 2018. Hjerta VP:s övriga verksamhet fortsätter som tidigare.

Läs mer

2018-04-13 - Koncernnyhet

Ett nära möte på Hjertas Assistentdag

Hjertas assistenter träffades under en fullmatad utvecklings- och utbildningsdag i Stockholm den 12 april. Dagen bjöd bland annat på utbildning inom Webcap, Premiecentralen och Compliance där många viktiga ämnen lyftes och diskuterades. Sammanlagt var 30 personer på plats i Folksams lokaler och dagen avslutades med trevligt mingel.

Läs mer

2018-04-11 - Koncernnyhet

Ny premiecentral effektiviserar hanteringen av tjänstepensioner

Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer

2018-04-04 - Koncernnyhet

Jan Fors ansluter till Hjerta

Försäkringsrådgivaren Jan Fors, Försäkring & Placering i Stockholm AB, ansluter till Hjerta och lämnar Säkrasfären efter 7 år. Han har specialiserat sig på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering samt även administration och placering för stiftelser. Från och med april månad ansluter han till Hjerta.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy