Logga in

Rådgivning

Välkommen - Vi är glada att hjälpa dig.

Våra rådgivare har lång erfarenhet och hjälper dig med att se över ditt sparande, dina försäkringar och vilket försäkringsskydd din familj omfattas av. 

När du bokar in en rådgivning med oss får du en personlig rådgivare som du alltid kan rådfråga gällande din ekonomi. Vi går igenom din ekonomi och familjesituation där vi tittar på ditt sparande och försäkringsskydd. Vi utgår alltid ifrån dina önskemål, behov, erfarenhet och risktagande och vilka möjligheter du har till en flexibel pension.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt möte med oss är det viktigt att du har förberett dig genom att lämna information om hur din situation ser ut idag.

Du hittar din rådgivare under "Våra medarbetare". Härifrån kan du enkelt skicka ett mail till rådgivaren och få en informationsfullmakt. Med hjälp av fullmakten kan vi sedan inhämta information om dina försäkringar som du har idag.

Inför ett möte skickar din rådgivare ett mail med inloggningsuppgifter som du behöver för att kunna logga in på vår kundwebb. I kundwebben fyller du själv i dina familjeuppgifter och annan väsentlig information innan mötet. Detta hjälper oss att få en komplett bild av din befintliga situation så att vi kan förbereda en bra rådgivning.

Factor behandlar alltid dina uppgifter i enlighet med PuL-Personuppgiftslagen.

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy