Logga in

Avgifter

För oss är det viktigt att du som kund förstår vad vi gör, vilka risker du tar och vad priset för detta är. Det är viktigt att du som investerare förstår vad varje produkt kostar och hur avgiftsuttagen ser ut.

Avgiftsstrukturen ska vara transparant för dig som kund både vad gäller den aktuella produkten och vår ersättning i samband med förmedlingen.

Factor erhåller i normalfallet provision från försäkringsbolag och arrangörer vid tecknande av produkter. Ersättningsmodellerna varierar mellan olika försäkringsbolag och produkter men redovisas alltid för dig som kund.

Factor arbetar även med arvodering där vi avstår provision vid tecknande av produkter och istället prisar våra tjänster gentemot kund. Vi lämnar gärna offert i det fall ni är intresserade av ett samarbete med arvodering.

Blir det dyrare att teckna försäkringar och andra produkter via Factor?

Det är en vanlig missuppfattning att det är dyrare att anlita en försäkringsrådgivare istället för att gå direkt till försäkringsbolaget eller banken men så är inte fallet. Du betalar samma avgifter oavsett om du tecknar försäkringen genom oss eller om du gör direktaffärer.

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy