Logga in

Om oss

Vi har sedan starten av vår verksamhet 2001 hjälpt företag att skräddarsy långsiktigt kloka försäkringslösningar inom person- och gruppförsäkring. Factor är registrerad försäkringsförmedlare, registrerat hos Bolagsverket och har tillstånd hos Finansinspektionen. Factor ägs av Hjerta Norden AB och vi är åtta medarbetare.

Factor har tillstånd att förmedla alla slag av personförsäkringar och fonder. Factor har därmed kontrollerat att samtliga förmedlare uppfyller alla krav som ställs vad gäller utbildning och erfarenhet.

 Vi tar fram försäkringslösningar för våra kunder

Factor gör opartiska analyser av försäkringsmarknaden där vi vänder oss till olika försäkringsbolag för att för kundens räkning hitta bästa möjliga lösning vid varje tillfälle.

Vår ambition är att hela tiden söka kostnadseffektiva förslag med hög servicenivå som en god grund för att ge våra kunder arbetsro och möjlighet att parera omvärldens förändringar.

Engagemang och nära relationer

Engagemang och nära relationer är nyckelord i vårt dagliga arbete. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att bli tryggare i hanteringen av risker och försäkringar. Vår kompetens och lyhördhet gör det möjligt för oss att vägleda våra kunder genom att formulera lösningar som hjälper kunden att i största möjliga mån undvika framtida fallgropar.

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy