Logga in

Placering

Idag finns många spännande placeringsmöjligheter i olika finansiella instrument både utanför och inom försäkringsskal och oändligt många inställningar till finansiella instrument.  

Det är viktigt att du vet vilken riskprofil du har. Riskprofilen kan variera mellan olika tillgångar och tillfällen men är tillsammans med placeringshorisonten, d.v.s. den tid du till du behöver pengarna den viktigaste faktorn för att se vilken produkt som passar dig bäst.

Risknivåerna och avkastningsmöjligheterna varierar mycket mellan olika produkter. Det gör att vi analyserar och omsorgsfullt väljer ut de produkter som passar dig bäst innan vi har ett möte med dig. 

Det finns många viktiga frågor att tänka på.

  • Vill du ha ett tryggt och säkert sparande för din placering?

  • Vill du vara säker på att ditt kapital finns kvar när du behöver det?

  • Är du trött på fonder och den risk det innebär?

  • Vill du ha möjlighet till en större avkastning?

  • Är du villig att riskera ditt kapital?

  • Har du tänkt igenom hur du har spridit dina risker?

För oss är det viktigt att du som kund förstår, vad vi gör, vilka risker du tar och vad ditt pris för detta är. Det är viktigt att du som investerare förstår vad varje produkt kostar och hur avgiftsuttagen ser ut. Avgiftsstrukturen ska vara transparent för dig som kund både vad gäller den aktuella produkten och vår ersättning i samband med förmedlingen.

Tillsammans med våra placeringsspecialister kan du hitta nya spännande investeringar på många marknader, till den risk du själv är villig att ta.

Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om cookies Läs vår integritetspolicy