företag

Vi vet hur mycket det finns att tänka på när man driver företag. Många av våra förmedlare är själva egenföretagare. Vi tror att det gör oss lite bättre på att förstå era unika behov och utmaningar.

Genom att vända er till en förmedlare som ingår i Hjerta kan ni fokusera på er affärsidé och att få ert företag att växa. Vi kommer att fokusera på vår affärsidé – att ge er marknadens bästa försäkringsskydd och att få era pengar att växa.

Våra förmedlare finns på över 55 orter runt om i landet. Med Hjerta får ni mer än en förmedlare. Ni får en lokal partner som hjälper er med allt ifrån försäkring, tjänstepension till placering. 


Varje företag är unikt med unika försäkringsbehov. Det skiljer mycket mellan en målerifirma med tolv anställda i Borås och ett yoga-center med fyra anställda i Östersund. Förmedlarna som ingår i Hjerta är experter på att välja rätt bland alla marknadens lösningar och hitta de bästa och mest fördelaktiga för just ditt företag. 

Bland de vanligaste försäkringarna vi erbjuder hittar ni bland annat:

  • Egendom
  • Ansvar
  • Avbrott
  • Rättsskydd

Kampen om den bästa arbetskraften är hård. Vägen till en god företagskultur och nöjda medarbetare går bland annat genom att få dem att känna sig viktiga och värdefulla. Förmedlarna som ingår i Hjerta erbjuder inte bara marknadens bästa tjänstepensionslösningar de tar sig också tid att sätta sig med varje anställd och noggrant gå igenom deras pensionssituation. Genom att ge de anställda genuin uppmärksamhet i viktiga frågor som rör pension och ekonomi skapas nöjdare medarbetare.   

Det är inte bara de anställda som ska arbeta. Även företagets pengar ska det. Förmedlarna som ingår i Hjerta hjälper dig välja rätt bland marknadens bästa värdepapperslösningar så att kassakistan förvandlas till skattkista. Kontakta din närmaste Hjerta-förmedlare för mer information. 

 

 

Hitta din
förmedlare här

Vi finns på över
55 orter i Sverige.

Klicka här

 

 

 Strandvägen 5b, 2tr,

114 51 Stockholm

+46(0)8 450 43 30

Org.nr: 556714-0610

E-post:  

 

 

3628.SFM_centrerad.png

 

204.insuresec_retina.358x.png