Logga in

Vi hälsar Nobu AB varmt välkomna till Hjerta

På frågan varför Christoffer valde Hjerta i konkurrens med övriga aktörer svarar han - "Känns som det mest kompletta utbudet för fristående mäklare, med bra upphandlingar och kreativa lösningar för kunderna. Samtidigt som man låter mig som mäklare styra min egen verksamhet efter hur jag vill ha det. Ett öppet gränssnitt där man får möjlighet att plocka russinen från kakan helt enkelt”.

Nobu är främst fokuserade på ägarledda bolag och förmögna privatpersoner. Drivs av Christoffer Granberg som senast kommer från Max Matthiessens Umeåkontor, där han ansvarade för den lokala satsningen mot fåmansbolag. Nobu utgår från Umeå men har kunder längs hela Norrlandskusten. 
 
Christoffer har som målsättning att skapa Norrlands bästa helhetskoncept för ägarledda bolag. Fokus ligger på att leverera kvalité snarare än kvantitet. 
 

www.nobu.se

6 september 2017

Nyheter

2018-03-02 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna och Luleå pilotförmedlare i Premiecentralen

Alltsedan starten i januari i år rullar utbildningståget i Hjertaplan Premiecentral vidare. Den vänder sig till förmedlare och assistenter inom Hjerta för att ge insikter och se nyttan med att ansluta sig till Premiecentralen, samt att få kunskap om arbetsrutiner, processer och produktutbud.

Läs mer

2018-02-28 - Koncernnyhet

En dag på Hjertas kontor i Umeå

Vårt kontor i Umeå, nu med vår nya, fräscha Hjerta-logotyper på skyltar och fönster, ligger centralt på Vasagatan 17. Det är nära till det mesta och här arbetar vårt duktiga administrativa team med Annica Molin som chef. De hjälper våra kunder varje vardag med frågor om försäkringar och sparande.

Läs mer

2018-01-31 - Koncernnyhet

Utbildningståget i premiecentralen rullar vidare

Utbildningen den 30 januari gick av stapeln i Helsingborg hos Svenska Finans på ett fullsatt event och en givande dag. Ytterligare tre nya tillfällen är planerade för Hjertas medlemmar.

Läs mer

2018-01-22 - Koncernnyhet

Mikael Flood - "ett av de smartaste greppen som vi kan använda oss av"

Ja, jag tror att vi verkligen kan vara med och slåss om de små och större kunderna. Det är styrkan med att vi är många aktörer på olika platser som nyttjar samma systemteknik. Utan tvekan är det fullt möjligt.

Läs mer

2018-01-16 - Koncernnyhet

Hjerta håller utbildning i premiecentralen

Hjerta håller idag det första utbildningspasset i premiecentralen för effektivare hantering av tjänstepensioner. Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies