Logga in

Hjerta och Svenskar i Världen tar fram ny reseförsäkring

Tillsammans med Hjerta har Svenskar i Världen tagit fram en specialanpassad reseförsäkring för svenskar som befinner sig ute i världen delar av året, men som fortfarande är inskrivna i nordisk försäkringskassa. Försäkringsgivare är Gouda Reseförsäkring – en del av Gjensidige – som är störst i Skandinavien på reseförsäkringar.

– Reseförsäkringen är en efterfrågad medlemsförmån som omfattar flera unika fördelar. Den kan enkelt tecknas av våra medlemmar via www.sviv.se, säger Karin Ehnbom- Palmquist, Generalsekreterare på SVIV.

Kortfattat om försäkringsförmånen:

  • Försäkringen är enkel att teckna och betalas via SVIVs hemsida
  • Tecknas utan hälsodeklaration och utan åldersbegränsning
  • Medlemsrabatt ingår
  • Kan tecknas såväl före avresa som när du redan befinner dig utomlands

– Jag är glad över att vi gemensamt har tagit fram denna efterfrågade reseförsäkring för svenskar som befinner sig ute i världen, säger Claes Billing, försäljningschef Sak på Hjerta

– Vi på Gouda Reseförsäkring ser mycket fram emot samarbetet. För de ca 660 000 svenskar som av olika skäl befinner sig utomlands tillför vi på Gouda Reseförsäkring extra trygghet och service som vi vet uppskattas, säger Malin Kahl-Lagergren, Nordisk KAM - Gouda Affinity.

För mer information kontakta:

Robert Edberg
VD Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se
Karin Ehnbom-Palmquist
Generalsekreterare SVIV
Mobil: 070-622 2548
E-post: karin@sviv.se
Claes Billing
Försäljningschef Hjerta Sak
Mobil: 070-229 0687
E-post: claes.billing@hjerta.se
Malin Kahl-Lagergren
Nordic KAM - Gouda Nordic Affinity
Mobil: 070-940 1203
E-post: malin.kahl-lagergren@gjensidige.se

Emil W

4 september 2017

Nyheter

2018-05-22 - Koncernnyhet

Hjerta VP har återkallat tillstånd för försäkringsförmedling

Hjerta Värdepappersservice AB (Hjerta VP) har tidigare bedrivit försäkringsförmedling. Eftersom den verksamheten avslutades i slutet av 2017, har Hjerta VP bett Finansinspektionen att återkalla tillståndet för försäkringsförmedling vilket Finansinspektionen beslutade den 17 maj 2018. Hjerta VP:s övriga verksamhet fortsätter som tidigare.

Läs mer

2018-04-13 - Koncernnyhet

Ett nära möte på Hjertas Assistentdag

Hjertas assistenter träffades under en fullmatad utvecklings- och utbildningsdag i Stockholm den 12 april. Dagen bjöd bland annat på utbildning inom Webcap, Premiecentralen och Compliance där många viktiga ämnen lyftes och diskuterades. Sammanlagt var 30 personer på plats i Folksams lokaler och dagen avslutades med trevligt mingel.

Läs mer

2018-04-11 - Koncernnyhet

Ny premiecentral effektiviserar hanteringen av tjänstepensioner

Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer

2018-04-04 - Koncernnyhet

Jan Fors ansluter till Hjerta

Försäkringsrådgivaren Jan Fors, Försäkring & Placering i Stockholm AB, ansluter till Hjerta och lämnar Säkrasfären efter 7 år. Han har specialiserat sig på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering samt även administration och placering för stiftelser. Från och med april månad ansluter han till Hjerta.

Läs mer

2018-03-28 - Koncernnyhet

Helhjärtad satsning på nya konceptet

Mikael Philipsson grundade Philipsson & Partner AB 2006 och bolaget har sedan 2007 varit medlem i Hjerta. Sedan våren 2018 är det under varumärket Hjerta som man möter marknaden.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies