Logga in

Hjerta och Svenskar i Världen tar fram ny reseförsäkring

Tillsammans med Hjerta har Svenskar i Världen tagit fram en specialanpassad reseförsäkring för svenskar som befinner sig ute i världen delar av året, men som fortfarande är inskrivna i nordisk försäkringskassa. Försäkringsgivare är Gouda Reseförsäkring – en del av Gjensidige – som är störst i Skandinavien på reseförsäkringar.

– Reseförsäkringen är en efterfrågad medlemsförmån som omfattar flera unika fördelar. Den kan enkelt tecknas av våra medlemmar via www.sviv.se, säger Karin Ehnbom- Palmquist, Generalsekreterare på SVIV.

Kortfattat om försäkringsförmånen:

  • Försäkringen är enkel att teckna och betalas via SVIVs hemsida
  • Tecknas utan hälsodeklaration och utan åldersbegränsning
  • Medlemsrabatt ingår
  • Kan tecknas såväl före avresa som när du redan befinner dig utomlands

– Jag är glad över att vi gemensamt har tagit fram denna efterfrågade reseförsäkring för svenskar som befinner sig ute i världen, säger Claes Billing, försäljningschef Sak på Hjerta

– Vi på Gouda Reseförsäkring ser mycket fram emot samarbetet. För de ca 660 000 svenskar som av olika skäl befinner sig utomlands tillför vi på Gouda Reseförsäkring extra trygghet och service som vi vet uppskattas, säger Malin Kahl-Lagergren, Nordisk KAM - Gouda Affinity.

För mer information kontakta:

Robert Edberg
VD Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se
Karin Ehnbom-Palmquist
Generalsekreterare SVIV
Mobil: 070-622 2548
E-post: karin@sviv.se
Claes Billing
Försäljningschef Hjerta Sak
Mobil: 070-229 0687
E-post: claes.billing@hjerta.se
Malin Kahl-Lagergren
Nordic KAM - Gouda Nordic Affinity
Mobil: 070-940 1203
E-post: malin.kahl-lagergren@gjensidige.se

Emil W

4 september 2017

Nyheter

2018-03-02 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna och Luleå pilotförmedlare i Premiecentralen

Alltsedan starten i januari i år rullar utbildningståget i Hjertaplan Premiecentral vidare. Den vänder sig till förmedlare och assistenter inom Hjerta för att ge insikter och se nyttan med att ansluta sig till Premiecentralen, samt att få kunskap om arbetsrutiner, processer och produktutbud.

Läs mer

2018-02-28 - Koncernnyhet

En dag på Hjertas kontor i Umeå

Vårt kontor i Umeå, nu med vår nya, fräscha Hjerta-logotyper på skyltar och fönster, ligger centralt på Vasagatan 17. Det är nära till det mesta och här arbetar vårt duktiga administrativa team med Annica Molin som chef. De hjälper våra kunder varje vardag med frågor om försäkringar och sparande.

Läs mer

2018-01-31 - Koncernnyhet

Utbildningståget i premiecentralen rullar vidare

Utbildningen den 30 januari gick av stapeln i Helsingborg hos Svenska Finans på ett fullsatt event och en givande dag. Ytterligare tre nya tillfällen är planerade för Hjertas medlemmar.

Läs mer

2018-01-22 - Koncernnyhet

Mikael Flood - "ett av de smartaste greppen som vi kan använda oss av"

Ja, jag tror att vi verkligen kan vara med och slåss om de små och större kunderna. Det är styrkan med att vi är många aktörer på olika platser som nyttjar samma systemteknik. Utan tvekan är det fullt möjligt.

Läs mer

2018-01-16 - Koncernnyhet

Hjerta håller utbildning i premiecentralen

Hjerta håller idag det första utbildningspasset i premiecentralen för effektivare hantering av tjänstepensioner. Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies