Logga in

Nyheter

2018-03-02 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna och Luleå pilotförmedlare i Premiecentralen

Alltsedan starten i januari i år rullar utbildningståget i Hjertaplan Premiecentral vidare. Den vänder sig till förmedlare och assistenter inom Hjerta för att ge insikter och se nyttan med att ansluta sig till Premiecentralen, samt att få kunskap om arbetsrutiner, processer och produktutbud.

Läs mer

2018-02-28 - Koncernnyhet

En dag på Hjertas kontor i Umeå

Vårt kontor i Umeå, nu med vår nya, fräscha Hjerta-logotyper på skyltar och fönster, ligger centralt på Vasagatan 17. Det är nära till det mesta och här arbetar vårt duktiga administrativa team med Annica Molin som chef. De hjälper våra kunder varje vardag med frågor om försäkringar och sparande.

Läs mer

2018-01-31 - Koncernnyhet

Utbildningståget i premiecentralen rullar vidare

Utbildningen den 30 januari gick av stapeln i Helsingborg hos Svenska Finans på ett fullsatt event och en givande dag. Ytterligare tre nya tillfällen är planerade för Hjertas medlemmar.

Läs mer

2018-01-22 - Koncernnyhet

Mikael Flood - "ett av de smartaste greppen som vi kan använda oss av"

Ja, jag tror att vi verkligen kan vara med och slåss om de små och större kunderna. Det är styrkan med att vi är många aktörer på olika platser som nyttjar samma systemteknik. Utan tvekan är det fullt möjligt.

Läs mer

2018-01-16 - Koncernnyhet

Hjerta håller utbildning i premiecentralen

Hjerta håller idag det första utbildningspasset i premiecentralen för effektivare hantering av tjänstepensioner. Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer

2017-11-09 - Koncernnyhet

Utmärkelse till Linder & Partners på SPP:s förmedlarafton

Stefan Linder som arbetar som partner och rådgivare på Linder & Partners vann utmärkelsen ”Årets innovativa förmedlare 2017” på SPP:s förmedlarafton den 26 oktober. Bolaget är medlem i Hjerta och vi på Hjerta gratulerar till den fina utmärkelsen!

Läs mer

2017-09-28 - Koncernnyhet

Hjerta på Ekonomi- och Företagsmässan i Kista

Ekonomi- och Företagsmässan, Srf-dagarna i Kista, pågår den 28 – 29 september och Hjerta ställer ut med monter och bemanning tillsammans med Försäkragruppen i Dalarna. Årets största branschmässa för ekonomi och företag är mycket välbesökt av personer från hela Sverige som bland annat arbetar med redovisning, ekonomi, HR och löner.

Läs mer

2017-09-21 - Koncernnyhet

Viktiga föredrag på Hjertadagarna

Just nu pågår Hjertadagarna som innehåller flertalet intressanta föredrag om viktiga ämnen. Ett av dagens välbesökta seminarier var paneldiskussionen om vilka möjligheter som öppnas med IDD och Mifid II. I panelen deltog SEB, Skandia, SPP, SFM och Insuresec.

Läs mer

2017-09-20 - Koncernnyhet

Nu går startskottet för Hjertadagarna den 20 – 22 september 2017

Idag startar den nionde upplagan av Hjertdagarna och i år äger dagarna rum vid natursköna Aronsborg i Bålsta. Hjertadagarna är ett viktigt event för oss på Hjerta och alla våra anslutna förmedlare, assistenter och leverantörer. Här får vi samlas under några dagar och lyssna på inspirerande föreläsningar, byta erfarenheter och ses på givande, nära möten.

Läs mer

2017-08-28 - Koncernnyhet

Föreningen Svenskar i Världen och Hjerta

I kraft av Hjertas samarbete med SVIV och Gouda Reseförsäkring hade vi en monter där vi fick chansen att marknadsföra SVIVs reseförsäkring till medlemmarna.

Läs mer

2017-08-18 - Koncernnyhet

Nobu AB ansluter sig till Hjerta

Nobu drivs av Christoffer Granberg som senast kommer från Max Matthiessens Umeåkontor, där han ansvarade för den lokala satsningen mot fåmansbolag

Läs mer

2017-08-15 - Koncernnyhet

Hjerta stärker upp administrationen avseende premiecentralen

Vi stärker nu upp ytterligare inom Hjerta avseende arbetet med premiecentralen och ett viktigt led i det arbetet är att förstärka den administrativa kompetensen.

Läs mer

2017-05-12 - Koncernnyhet

Alvima AB - ny medlem i Hjerta

Vi hälsar Alvima AB välkommen som ny medlem i Hjerta.

Läs mer

2017-04-18 - Koncernnyhet

Hjertas Assistentdag 2017

Den 6 april arrangerade Hjerta årets Assistentdag i Stockholm. Programmet var i år helt internt inklusive grupparbeten. Under kvällen anslöt ett antal av våra leverantörer och vi  avslutade dagen med ett gemensamt middagsmingel.

Läs mer

2017-03-28 - Koncernnyhet

Årets Förmedlardagar fick toppbetyg

Hjerta genomförde de årliga Förmedlardagarna i Stockholm den 16 till 17 mars och i Göteborg den 23 till 24 mars.

Läs mer

2017-03-27 - Koncernnyhet

Vi hälsar Crossborder Life & Pension AB välkommen till Hjerta

Göran Åslev startar nu upp med ett eget förmedlarbolag i egen regi och väljer att ansluta sig till Hjerta.

Läs mer

2017-03-27 - Koncernnyhet

Levanti Kapital AB - Ny medlem i Hjerta

Verksamheten är inriktad på små och medelstora företag med blandade verksamheter.

Läs mer

2017-01-19 - Koncernnyhet

Vi hälsar Era Försäkringar välkommen till Hjerta

​Era Försäkringar i Sverige AB drivs av Håkan Edmark som är en sakförsäkringsförmedlare med kontor i Saltsjö-Boo (Nacka).

Läs mer

2016-12-16 - Koncernnyhet

Bebbeborg sportinsurance & saving är ny Hjertamedlem

Vi hälsar Bebbeborg sportinsurance & saving välkommen som ny Hjertamedlem

Läs mer

2016-12-14 - Koncernnyhet

Hjerta lanserar webbteckning för gruppmoment

Hjertas plattform för webbteckning av utvalda gruppförsäkringsmoment är nu klar att använda. Luxor Finans, som kom med önskemålet om webbteckning, har fått testköra lösningen och allt fungerar som det ska.

Läs mer
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies