Logga in

Vi stärker och växer organisationen genom förvärv

2016-12-06 Factor har tecknat avtal om förvärv av Svensk Försäkringsförmedling Invest AB och Svensk Försäkringsförmedling Global AB. Förvärvet stärker organisationen och möjligheten att nå nya kunder med de erfarna försäkringsförmedlarna Michael Johansson och Peter Eriksson.

Genom förvärvet kompletteras Factors förmedlarorganisation med de två erfarna försäkringsförmedlarna Michael Johansson och Peter Eriksson, som är specialister på att hjälpa företag och dess anställda med rådgivning och utvärdering av lämpliga försäkringsalternativ.

– Vi är glada att Michael Johansson och Peter Eriksson ansluter till Factors erfarna förmedlarteam med ett nytt kontor i norra Stockholm. De har lång och gedigen erfarenhet i branschen som försäkringsförmedlare, säger Michael Carlsén, vd på Factor.

– Det ger oss tyngd och ett mervärde att tillhöra Factor och Hjerta-organisationen, inte minst i vårt arbete gentemot större kunder, säger Michael Johansson och Peter Eriksson.

Förvärvet är en inkråmsaffär och verksamhetsöverlåtelsen ägde rum den 5 december 2016.

För mer information kontakta:

Michael Carlsén
Verkställande direktör i Factor Insurance Brokers AB
Telefon: 076-525 87 09

Ylva

9 augusti 2017

Nyheter

2018-05-22 - Koncernnyhet

Hjerta VP har återkallat tillstånd för försäkringsförmedling

Hjerta Värdepappersservice AB (Hjerta VP) har tidigare bedrivit försäkringsförmedling. Eftersom den verksamheten avslutades i slutet av 2017, har Hjerta VP bett Finansinspektionen att återkalla tillståndet för försäkringsförmedling vilket Finansinspektionen beslutade den 17 maj 2018. Hjerta VP:s övriga verksamhet fortsätter som tidigare.

Läs mer

2018-04-13 - Koncernnyhet

Ett nära möte på Hjertas Assistentdag

Hjertas assistenter träffades under en fullmatad utvecklings- och utbildningsdag i Stockholm den 12 april. Dagen bjöd bland annat på utbildning inom Webcap, Premiecentralen och Compliance där många viktiga ämnen lyftes och diskuterades. Sammanlagt var 30 personer på plats i Folksams lokaler och dagen avslutades med trevligt mingel.

Läs mer

2018-04-11 - Koncernnyhet

Ny premiecentral effektiviserar hanteringen av tjänstepensioner

Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer

2018-04-04 - Koncernnyhet

Jan Fors ansluter till Hjerta

Försäkringsrådgivaren Jan Fors, Försäkring & Placering i Stockholm AB, ansluter till Hjerta och lämnar Säkrasfären efter 7 år. Han har specialiserat sig på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering samt även administration och placering för stiftelser. Från och med april månad ansluter han till Hjerta.

Läs mer

2018-03-28 - Koncernnyhet

Helhjärtad satsning på nya konceptet

Mikael Philipsson grundade Philipsson & Partner AB 2006 och bolaget har sedan 2007 varit medlem i Hjerta. Sedan våren 2018 är det under varumärket Hjerta som man möter marknaden.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies