Logga in

Vi stärker och växer organisationen genom förvärv

2016-12-06 Factor har tecknat avtal om förvärv av Svensk Försäkringsförmedling Invest AB och Svensk Försäkringsförmedling Global AB. Förvärvet stärker organisationen och möjligheten att nå nya kunder med de erfarna försäkringsförmedlarna Michael Johansson och Peter Eriksson.

Genom förvärvet kompletteras Factors förmedlarorganisation med de två erfarna försäkringsförmedlarna Michael Johansson och Peter Eriksson, som är specialister på att hjälpa företag och dess anställda med rådgivning och utvärdering av lämpliga försäkringsalternativ.

– Vi är glada att Michael Johansson och Peter Eriksson ansluter till Factors erfarna förmedlarteam med ett nytt kontor i norra Stockholm. De har lång och gedigen erfarenhet i branschen som försäkringsförmedlare, säger Michael Carlsén, vd på Factor.

– Det ger oss tyngd och ett mervärde att tillhöra Factor och Hjerta-organisationen, inte minst i vårt arbete gentemot större kunder, säger Michael Johansson och Peter Eriksson.

Förvärvet är en inkråmsaffär och verksamhetsöverlåtelsen ägde rum den 5 december 2016.

För mer information kontakta:

Michael Carlsén
Verkställande direktör i Factor Insurance Brokers AB
Telefon: 076-525 87 09

Ylva

9 augusti 2017

Nyheter

2018-03-02 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna och Luleå pilotförmedlare i Premiecentralen

Alltsedan starten i januari i år rullar utbildningståget i Hjertaplan Premiecentral vidare. Den vänder sig till förmedlare och assistenter inom Hjerta för att ge insikter och se nyttan med att ansluta sig till Premiecentralen, samt att få kunskap om arbetsrutiner, processer och produktutbud.

Läs mer

2018-02-28 - Koncernnyhet

En dag på Hjertas kontor i Umeå

Vårt kontor i Umeå, nu med vår nya, fräscha Hjerta-logotyper på skyltar och fönster, ligger centralt på Vasagatan 17. Det är nära till det mesta och här arbetar vårt duktiga administrativa team med Annica Molin som chef. De hjälper våra kunder varje vardag med frågor om försäkringar och sparande.

Läs mer

2018-01-31 - Koncernnyhet

Utbildningståget i premiecentralen rullar vidare

Utbildningen den 30 januari gick av stapeln i Helsingborg hos Svenska Finans på ett fullsatt event och en givande dag. Ytterligare tre nya tillfällen är planerade för Hjertas medlemmar.

Läs mer

2018-01-22 - Koncernnyhet

Mikael Flood - "ett av de smartaste greppen som vi kan använda oss av"

Ja, jag tror att vi verkligen kan vara med och slåss om de små och större kunderna. Det är styrkan med att vi är många aktörer på olika platser som nyttjar samma systemteknik. Utan tvekan är det fullt möjligt.

Läs mer

2018-01-16 - Koncernnyhet

Hjerta håller utbildning i premiecentralen

Hjerta håller idag det första utbildningspasset i premiecentralen för effektivare hantering av tjänstepensioner. Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies