Logga in

Hjertarådgivare rankas nr 1 bland 500 investeringsrådgivare i Europa

Investeringsrådgivare Daniel Rock på Europeiska Försäkringsmäklarna, ett bolag inom Hjerta, rankas nummer 1 bland över 500 professionella investeringsrådgivare i Europa.

Rankingen av Daniel Rock har uppmärksammats internationellt där han omnämns i en artikel den 26 april i den spanska, portugisiska och italienska finanstidningen Funds People där han av SharingAlpha, ett bolag inom Wealth-Tech som klassificerar investeringsrådgivare, har utsetts till den bäste finansiella rådgivaren i Europa.

– Vi är stolta att ha Daniel Rock som högt rankad investeringsrådgivare inom Hjerta, säger Robert Edberg, vd på Hjerta.

Han rankas nummer 1 bland över 500 professionella rådgivare från 32 länder då han har prickat de 15 vinnande fondförvaltarna under 2017 bland fler än 100 000 fonder av SharingAlpha, som är ett bolag som klassificerar investeringsrådgivare utifrån ett kvalitativt utfall.

– Min drivkraft och den främsta nyttan med rådgivning är att hitta rätt placeringar utifrån mina kunders behov. Det vinnande konceptet är att jag har arbetat oerhört disciplinerat och lagt ned hårt arbete på att hitta de bästa, s.k. femstjärniga förvaltarna, säger Daniel Rock.

 

För mer information kontakta:

Robert Edberg, vd Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se

Daniel Rock
Europeiska Försäkringsmäklarna - Hjerta
Mobil: 070-545 81 55
E-post: daniel.rock@hjerta.se

15 september 2017

Nyheter

2018-03-02 - Koncernnyhet

Hjerta Kiruna och Luleå pilotförmedlare i Premiecentralen

Alltsedan starten i januari i år rullar utbildningståget i Hjertaplan Premiecentral vidare. Den vänder sig till förmedlare och assistenter inom Hjerta för att ge insikter och se nyttan med att ansluta sig till Premiecentralen, samt att få kunskap om arbetsrutiner, processer och produktutbud.

Läs mer

2018-02-28 - Koncernnyhet

En dag på Hjertas kontor i Umeå

Vårt kontor i Umeå, nu med vår nya, fräscha Hjerta-logotyper på skyltar och fönster, ligger centralt på Vasagatan 17. Det är nära till det mesta och här arbetar vårt duktiga administrativa team med Annica Molin som chef. De hjälper våra kunder varje vardag med frågor om försäkringar och sparande.

Läs mer

2018-01-31 - Koncernnyhet

Utbildningståget i premiecentralen rullar vidare

Utbildningen den 30 januari gick av stapeln i Helsingborg hos Svenska Finans på ett fullsatt event och en givande dag. Ytterligare tre nya tillfällen är planerade för Hjertas medlemmar.

Läs mer

2018-01-22 - Koncernnyhet

Mikael Flood - "ett av de smartaste greppen som vi kan använda oss av"

Ja, jag tror att vi verkligen kan vara med och slåss om de små och större kunderna. Det är styrkan med att vi är många aktörer på olika platser som nyttjar samma systemteknik. Utan tvekan är det fullt möjligt.

Läs mer

2018-01-16 - Koncernnyhet

Hjerta håller utbildning i premiecentralen

Hjerta håller idag det första utbildningspasset i premiecentralen för effektivare hantering av tjänstepensioner. Med den nya tjänstepensionsupphandlingen Hjertaplan PC effektiviseras hanteringen av tjänstepensionspremier, något som gynnar såväl företag som anställda.

Läs mer
Visa alla nyheter
Hjerta använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies